Horren

Duurzame insectenwering.

Plisséfit hordeur

Het plisséfit deurplissé is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De hordeur wordt voor u opgemeten en op maat gemaakt. Voor horren in Enschede kunt u bij ons terecht.

Dubbele plisséfit

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele plisséfit leverbaar. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plisséhordeur geplaatst.

De beide plisséhordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze magneetsluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. De dubbele plisséfit kan zowel in- als op-de-dag geplaatst worden zonder hulpprofielen.

Uni raamplissé

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet UNIT raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden.

Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. De voorzet UNIT raamplissé kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

Uni rol hor raam

e raam rol hor Basic is, een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 38 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie. Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast.

Standaard wordt de rol hor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs. Zowel horizontale als verticale plaatsing is mogelijk, waarbij verticale plaatsing de rol hor eenvoudiger bedienbaar maakt bij hoge ramen. De greep is aan beide zijden bedienbaar, zodat de raam rol hor Basic ook buiten geplaatst kan worden. Wij leveren ook hor ramen die geschikt voor dakramen.

Vaste hordeur

Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zal deze hordeur nooit klemmen of over de grond slepen.

Modellen & opties

De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, ook met aluminium schop plaat.

Vaste raamhor

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draai- kiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden.

Plaatsen & uitnemen

De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen; schroeven of boren is niet nodig. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak