Tapijt stoffering

Tapijt stoffering

Tapijt is sfeervol en huiselijk, goed voor de akoestiek maar bovenal gezellig! We hebben een zeer uitgebreide collectie tapijt, voor iedere ruimte vinden we het juiste tapijt. In onze winkel hebben we tot wel 500 stalen op voorraad om te bekijken.

Voordelen van tapijt

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Tapijten zijn leverbaar in de volgende kwaliteiten: polyamide, polypropyleen en polyester. Hoogpolig of laagpolig. Het kleurenpalet is bijna oneindig. Voor elk budget hebben we een uitstekende kwaliteit tapijt.

Producten

We maken gebruik van verschillende leveranciers en verschillende producten. Elk product heeft een voordeel. Daarom bieden we deze graag aan.

Wol.

100% zuiver scheerwol is de basis van deze luxe kwaliteit met een bijzonder chique weeflook uitstraling. Voor wie veel waarde hecht aan het gebruik van duurzame en natuurlijke grondstoffen. Van tapijtrug tot poolgaren natuurlijk en zonder gebruik van kleurstoffen.

Globe tapijt (duurzaam)

Een geweldig product dat is gemaakt van gerecyclede materialen (polyamide 6.0). Het heeft een luxe uitstraling en kan voor vele toepassingen worden gebruikt.

Polyamide (SDN)

Tapijt van Solution Dyed Nylon is geproduceerd met speciale Interfloor SDN-garens die over unieke eigenschappen beschikken. In tegenstelling tot gangbare tapijtgarens – waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is – zijn SDN-garens door en door geverfd.

Project stoffering

We doen ook aan projectstoffering. Voor een aantal van onze vaste klanten leggen we kantoorpanden met geweldige mooie tapijtstofferingen. Deze zijn van dusdanige kwaliteit dat ze intensief gebruikt kunnen worden en toch hun kwaliteit behouden.

Tapijtverzorging

De allereerste tip is om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden. Gebruik een schoonloopmat om ervoor te zorgen dat het meeste vuil daar al achterblijft. Probeer daarnaast twee keer per week je tapijt te stofzuigen. Bij 90% van de verse vlekken op tapijt is het te reinigen met water. In onze showroom adviseren we je graag over onze tapijten. We hebben bijvoorbeeld ook tapijten die bijzonder geschikt zijn voor het leggen op trappen.

Werkwijze Thuis bij Schokker

We werken altijd volgens een vaste werkwijze.

  • Stap 1: Je neemt contact met ons op nadat je op internet of in de winkel iets hebt gezien. In de winkel hebben we tot wel 500 verschillende tapijten hangen. Onze interieuradviseur helpt je graag bij het uitzoeken van het juiste tapijt.
  • Stap 2: Onze monteurs komen langs bij jou om alles in te meten en te kijken naar de mogelijkheden. Het voordeel van onze eigen monteurs is dat je altijd contact hebt met dezelfde mensen. Zo krijg je altijd te maken met Erik, Louis of Ralph.
  • Stap 3: We bestellen het benodigde tapijt en bellen je voor een afspraak. De levertijden verschillen hierbij. Dit heeft te maken met de levering van de leveranciers. Hierover zullen we je informeren zodra je een keuze hebt gemaakt.
  • Stap 4: We nemen contact met je op zodra het binnenkomt. Dan zal een van onze monteurs het komen plaatsen bij jou wanneer het jou schikt.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak