Tapijt stoffering

Tapijt is sfeervol en huiselijk, goed voor de akoestiek maar bovenal gezellig! Wij hebben een zeer uitgebreide collectie tapijt, voor iedere ruimte vinden wij het juiste tapijt. Bij ons in de winkel hebben wij tot wel 500 stalen op voorraad om te bekijken. 

Voordelen van tapijt

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer.
Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Tapijten zijn leverbaar in de volgende kwaliteiten: polyamide, polypropyleen en polyester. Hoogpolig of laagpolig. Het kleurenpalet is bijna oneindig. Voor elk budget hebben wij een uitstekende kwaliteit tapijt.

Producten

Wij maken gebruik van verschillende leveranciers en van verschillende producten. Elk product heeft een voordeel. Daarom bieden wij deze graag aan. 

  • Wol.
    100% zuiver scheerwol is de basis van deze luxe kwaliteit met bijzonder chique weeflook uitstraling. Voor wie veel waarde hecht aan gebruik van duurzame en natuurlijke grondstoffen. Van tapijt rug tot poolgaren natuurlijk en zonder gebruik van kleurstoffen.
  • Globe tapijt (duurzaam)
    Een geweldig product dat is gemaakt van gerecyclede producten (polyamide 6.0). Een luxe uitstraling en kan gebruikt worden voor vele toepassingen. 
  • Polyamide (SDN)

Tapijt van Solution Dyed Nylon is geproduceerd met speciale Interfloor SDN garens die over unieke eigenschappen beschikken. In tegenstelling tot gangbare tapijtgarens -waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is – zijn SDN-garens door en door geverfd.

Project stoffering

Wij doen ook aan project stofferingen. Voor een aantal van onze vaste klanten leggen wij kantoorpanden met geweldige mooie tapijtstofferingen. Deze zijn van dusdanige kwaliteit dat hij intensief gebruikt kan worden, maar toch zijn kwaliteit behoudt. 

Tapijtverzorging

De allereerste tip is om zoveel mogelijk vuil buiten de deur te houden. Gebruik een schoonloop mat om ervoor te zorgen dat daar het meeste vuil al achterblijft. Probeer daarnaast twee keer per week je tapijt te stofzuigen. Bij 90% van verse vlekken op tapijt is het te reinigen met water. In onze showroom adviseren wij u graag over onze tapijten, wij hebben bijvoorbeeld ook tapijten die bijzonder geschikt zijn voor het leggen op trappen.

Werkwijze Thuis bij Schokker

Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze. 

Stap 1: 

U neemt contact op met ons nadat u op internet of in de winkel iets heeft gezien. In de winkel hebben wij tot wel 500 verschillende tapijten hangen. Onze interieuradviseur helpt u graag bij het uitzoeken van het juiste tapijt. 

Stap 2: 

Onze monteurs komen langs bij u om alles in meten en te kijken naar de mogelijkheden. Het voordeel van onze eigen monteurs, is dat u altijd contact heeft met dezelfde mensen. Zo krijgt u dan altijd te maken met Erik, Louis of Ralph. 

Stap 3:

Wij bestellen de benodigde tapijt en bellen u voor een afspraak. De levertijden verschillen hierbij. Dit heeft te maken met de levering van de leveranciers. Hierover zullen wij u informeren als u een keuze heeft gemaakt.

Stap 4: 

Wij nemen contact met u op als het binnenkomt. Dan zal een van onze monteurs het komen plaatsen bij u wanneer het u schikt. 

Bekijk ons fotoboek

Maakt van uw huis een thuis!

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de stoffering die bij jou past.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!! BEHANG van TOP KWALITEIT.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak