Wij stellen ons voor

Welkom op de website van Thuis bij Schokker. Wij bieden als woonspecialist al ruim 40 jaar kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking, buitentapijt, maatwerk kasten, verf en behang aan. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een eerlijke prijs!

In onze ruime stijlstudio aan de Kuipersdijk 96 te Enschede, bent u van harte welkom voor advies op maat. Hier kunt u onze uitgebreide collectie raamdecoratie, behang, PVC en vloerbedekking bewonderen. Desgewenst kunnen wij ook bij u thuis vrijblijvend adviseren met onze kleurstalen. Omdat wij 40 jaar ervaring hebben, kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd dat onze collectie binnen- en buitenzonwering, vloerbedekking en buitentapijt een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau heeft.

Vakkundige montage, uitstekende service

Wij hebben een eigen service en montage team, hierdoor bent u verzekerd van een vakkundige en nauwkeurige montage of plaatsing van uw aankoop.U kunt natuurlijk ook kiezen om zelf u producten te in te meten en te monteren. Dit maakt het voor u voordeliger. Maar er zijn talloze redenen te bedenken om dit niet zelf te doen en aan een professional over te laten.
Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eindresultaat en een uitstekende montage. In sommige situaties komt onze ervaring goed van pas en dat kan eventueel ook leiden tot een aangepast advies.

Ons assortiment

Wij leveren u kwalitatief hoogwaardige zonwering, horren, raamdecoratie, vloerbedekking, PVC en buitentapijt.  De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en leidt tot constante nieuwe of verbeterde producten in ons assortiment.  Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en bijpassende producten voor onze klanten.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak