Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn overal toepasbaar. Dit komt door de combinatie van decoratieve en functionele eigenschappen. In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur een passend rolgordijn te vinden. Door de vele combinatie van kleuren, transparanties en dessins kun je eindeloos variëren.

Het rolgordijnen worden vaak bediend door middel van een kunststof of metalen bedieningsketting, motorische bedienbaarheid kent een enorme opmars en is uiterst betaalbaar. Om 100% kwaliteit te kunnen bieden werken wij standaard met SOMFY motoren in onze elektrisch bedienbare rolgordijnen.

Met onze ruime keuze aan transparante en verduisterende stoffen hebben wij een toepassing voor iedere ruimte in huis, zoals woon-, slaapkamer en kantoor. Ook zeer geschikt voor dakramen.

 

Maak kennis met de huiselijke diversiteit van onze rolgordijnen. Creëer een sfeer die past bij jouw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Rolgordijnen van onze partners kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak