Vinyl

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie vinyl. Met talloze kleuren en dessins wordt er steeds ingespeeld op de nieuwste trends. Wij hebben vinyl vloeren voor iedere smaak en iedere portemonnee. Van strak en modern tot tijdloze vintage. Groot voordeel van vinyl? Buitengewoon makkelijk in het onderhoud!

Wat is vinyl?

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is hard, slijtvast, doorzichtig en glimmend of dof. Vinyl is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en slijtlagen en daarmee geschikt voor bijna alle denkbare ruimtes, waaronder keukens, badkamers, woonkamers, hallen en slaapkamers. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verwerken. Er zijn ook projectkwaliteiten te leveren voor intensief gebruik, bijvoorbeeld op kantoren.

Houtmotief, tegelmotief of uni

Vinyl vloeren zijn door hun realistische printen en soms voelbare structuur bijna niet te onderscheiden van parket of een karakteristieke houten vloer. Wij hebben ook vinyl met steenmotief of betonlook in het assortiment. Daarnaast zijn er ook uni kleuren vinyl in de collectie. Wij vertellen u graag in onze showroom alles over de vele mogelijkheden.

Bekijk ons fotoboek

Maakt van uw huis een thuis!

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de stoffering die bij jou past.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!! BEHANG van TOP KWALITEIT.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak