Behang

Nieuw in ons assortiment.

Nieuw in ons assortiment is de behang. Wij kregen al een hele tijd de vraag of wij ook behang konden leveren. Vanaf nu kunnen wij daarop met trots JA op antwoorden.

Verbeelding

Thuis bij Schokker laat je natuurlijke verbeelding rijkelijk vloeien door onze bijzondere prints. Er wordt bij onze collectie gebruik gemaakt van verschillende behang soorten. Zo zijn bijna al onze prints uitgerust met een 3D laag. Dit komt doordater gewerkt wordt in soms wel acht lagen. Op deze manier komt het behang echt tot leven en maakt het nog beter deel uit van je ruimte.

Behangtrends

Het voordeel van behang is dat je het eenvoudig weer kunt wisselen. De trends wisselen nogal eens en hoe fijn is het dat je met behang zo je muur weer een andere look kan geven. De behangtrends van dit jaar zijn:

 • Jungle
  Sinds de Corona crisis zijn de mensen de natuur steeds meer gaan waarderen. Dit is terug te vinden in de trends van het komende jaar. Meer natuur in huis. Zowel in planten als de wandbekleding. Daarom staat jungle dit jaar op nummer 1.
 • Woestijn
  Denk aan tinten als oud roze, zachtgeel en warm terra in combinatie met ijlblauw en fris azuur. Je kan ook voor een volledig beeld van een woestijn gaan, heerlijk alsof je op vakantie bent.
 • Retro
  De retro (contrasterende) kleuren en patronen komen weer helemaal in. De wilde patronen worden vaak weer in de woonkamers gebruikt. Vaak wordt dit op een muur gebruikt om daar de aandacht op de vestigen.
 • Kunst
  Een mooie vorm van kunst is het stilleven. Deze kunnen wij erg mooi aanbieden door middel van bloemen en sierkunsten. Doordat wij deze standaard kunnen leveren is dit van erg goede kwaliteit.

Van alle bovenstaande trends zijn wij natuurlijk op de hoogte en hebben wij verschillende prints in onze winkel.

Top kwaliteit behang

Wij maken gebruik van top producten en werken samen met een behanger die dit geweldig voor jou kan plakken.Doordat wij gebruik maken van ons eigen team krijg je altijd dezelfde mensen over de vloer. Daarnaast is het een fijne bijkomstigheid dat wij gegarandeerd kwaliteit kunnen leveren.

Duurzame producten

Onze leverancier stelt alles in het werk om op de hoogte te blijven van alle milieuvoorschriften en initiatieven die van invloed zijn op de wandbekleding en de textielindustrie. We streven ernaar om de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu tot een minimum te beperken. Bijvoorbeeld: alle gebruikte drukpasta’s zijn op waterbasis, wat betekent dat er geen oplosmiddelen worden gebruikt die het milieu of de gezondheid kunnen schaden. Het afvalwater dat in het productieproces wordt gebruikt, wordt gezuiverd en gedeeltelijk gerecycleerd voor ons productieproces. Het afvalwater wordt afgevoerd volgens de milieunormen.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Eerste contact
Je hebt ons gevonden via internet of iemand die ons heeft aanbevolen. Je komt langs in de winkel of wij komen bij je langs met een aantal stalen. Als we bij je thuis langskomen, kun je van tevoren een aantal kleuren doorgeven, zodat we gericht een aantal stalen voor het doek kunnen meebrengen.

Stap 2. Maatwerk en advies
Onze adviseurs komen inmeten en zullen alles op maat bestellen voor jou.

Stap 3. Inplannen
Het behang komt bij ons binnen en wij zullen hiervoor een afspraak met je inplannen.

Stap 4. Behangen
Wij komen met ons eigen team langs om alles te behangen. Wij zorgen ervoor dat wanneer wij weggaan dat alles perfect is behangen en netjes achter gelaten wordt.

 

Bekijk ons fotoboek

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak