Service

Door regelmatig gebruik van uw zonwering kan er slijtage ontstaan. Dit hoeft niet altijd direct te leiden tot vervanging. Thuis bij Schokker kan u in veel gevallen van dienst zijn bij het repareren van uw zonwering. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld: repareren van uw rolluik of vervangen van de motor van uw screen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken of reparatie mogelijk is.

Van handmatig naar elektrisch rolluik of zonnescherm

Wilt u extra gebruiksgemak voor uw rolluik of zonnescherm. Of gaat het draaien aan de slinger van uw zonnescherm of het trekken aan het band van uw rolluik steeds moeilijker. Er zijn bijna altijd mogelijkheden om een motor in te bouwen in uw buitenzonwering. Wij maken graag een vrijblijvende opgave.

Vervanging doek zonwering

Wanneer het frame van uw zonnescherm nog in een goede staat is, maar het doek is versleten of gescheurd, dan kan het een uitkomst zijn dat wij het doek vervangen. Wij beoordelen altijd zelf de staat van uw zonwering of dit mogelijk is.

Meer informatie?

Elke situatie en ieders wensen zijn anders. Neemt u daarom contact met ons op voor een vrijblijvende opgave. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak