Gordijnen

Een gordijn maakt jouw huiskamer vaak helemaal af. Het zorgt voor de juiste sfeer in jouw kamer en ze zijn daarnaast ook nog erg functioneel. Het geluid in de ruimte wordt vaak aangenamer. Daarnaast zijn de gordijnen functioneel in hun lichtdoorlatendheid. Zo kun je gaan voor inbetweens of een verduisterend gordijn. Thuis bij Schokker werkt samen met verschillende gordijnleveranciers. Deze zijn zorgvuldig gekozen op kwaliteit en duurzaamheid. Deze gordijnleveranciers zijn allemaal van Hollandse bodem. Wij vinden het belangrijk om Nederlandse ondernemers te helpen, het is sneller in contact en als laatst en misschien wel het belangrijkst is het een stuk duurzamer om lokale producten en producenten te gebruiken.

Gordijnen op maat

Je wilt natuurlijk gordijnen hebben die precies op maat zijn, zodat ze het best tot hun recht komen in jouw huis. Wij verzorgen een gehele maatservice. Als je bij ons langskomt in de winkel om een kleur uit te kiezen verzorgen wij de rest. Dit houdt in dat wij bij je thuis komen meten en zorgen dat de gordijnen perfect komen te hangen.

Plooien

Bij ons kan je uit verschillende plooien kiezen. Kies je een enkele, dubbele, driedubbele, retour, platte of waveplooi? Ga je voor zeilringen met een stoere en luxe uitstraling of juist de bokaalplooi voor een romantisch effect? Er zijn vele mogelijkheden. Wij adviseren je graag hierin zodat je gordijnen optimaal bijdragen aan warmte, gezelligheid en jouw persoonlijke stijl.

Wave plooi

Dit is de meest gebruikte plooi. Deze plooi zorgt ervoor dat de gordijnen in een mooie golvende en gelijkmatige manier naar beneden vallen. Je kan hierbij verschillende afstanden aannemen bij de plooi zodat deze groter of kleiner wordt.

Wave plooi gordijnen

Vlinderplooi

De vlinderplooi is daarna de populairste plooi die gebruikt wordt bij gordijnen. Dit heeft een luxe en/ of rijke uitstraling.

Vlinderplooien gordijnen

Enkele plooi

Deze plooi is eenvoudig, maar strak. Deze plooi zie vaak terug bij de verduisterende gordijnen en de gevoerde gordijnen. Toch kiezen ook nog steeds veel mensen voor deze plooi bij een inbetween of transparante gordijn. Het is daarnaast een goede keus als er weinig ruimte is om de gordijnen te hebben hangen.

Enkele plooi gordijnen

Driedubbele plooi

De meeste luxe uitstraling is toch wel de drie- dubbele plooi. Er wordt nog meer stof gebruikt dan de dubbele plooi, maar dan heb je er ook wat hangen. Door de veel gebruikte plooien vallen de gordijnen geweldig naar beneden. Het ziet er magnifieke uit.

driedubbele plooi gordijnen

Voordeel van Thuis bij Schokker

Wij maken gebruik van onze eigen monteurs. Het voordeel hiervan is dat er geen vreemde gezichten bij je thuis komen. Wij beginnen altijd met het uitzoeken van de materialen/ stoffen. Wanneer deze samen met onze adviseur is gekozen wordt de raampartij opgemeten door een van onze monteurs. Je zal een offerte van ons ontvangen en wanneer je hierop akkoord geeft zullen wij alles bestellen en hangen wij dit op binnen 4 weken.

Bekijk ons fotoboek

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak