Onze nieuwste verfcollectie de Twentenaer

Ultra matte muurverf voor een zeer mat eindresultaat voor in jouw woning, deuren en kozijnen. Spatvrij, geeft goede dekking en is reinigbaar volgens schrobklasse 1.

Wij hebben 12 prachtige kleuren gekozen met herkenbare namen van de provincie Overijssel. Zit de kleur er net niet niet tussen? We kunnen met alle kleuren eventueel een tint lichter of donkerder gaan.

Blijft het toch lastig om een kleur te kiezen? Met de sample potjes kun je jouw Twentenaer kleur rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Verkrijgbaar bij ons in de winkel. Je kunt ook altijd bij ons in de showroom terecht voor vrijblijvend advies.

Laat je inspireren door onze kleuren collectie.

Plan een afspraak

Kleur van het jaar 2023: Buurse zand

Duurzaam design, de natuur naar binnen halen en een mix van natuurlijke kleuren als beige, groen en bruintinten. Dat is één van de kleurtrends, maar ook een van de woontrends, die we in 2023 zeker terug gaan zien.

Buurse zand (kleur van het jaar 2023)

Buurse zand is een zachte, warme, grijze kleur met een asgrauwe ondertoon.

Witte veen

Het is een lichte, grijze, sepia met een omberkleurige ondertoon.

Lutterzand

Is een zachte, grijze, perzikkleurige beige met bruine ondertoon.

Hulsbeek

Is een mooie lichte tint met een groene toevoeging. Kan worden gebruikt om een luchtig gevoel van licht en ruimte te creëren.

Regge

Is een zeer mooie licht blauwe kleur. Baby blue ook wel genoemd, perfect voor in een babykamer of zelfs voor in de woonkamer voor een Scandinavische look.

Twickel

Heeft een lichtgevende kwaliteit die warmte en charme aanbrengt in kamers.

Espelo

Is een prachtige terra kleur met een lichte aardse ondertoon. Deze kleur doet volwassen aan maar behoudt een zekere speelsheid.

Dinkel

Is een donker blauwe kleur met een grijze ondertoon. Past perfect bij andere grijstinten, om diepte en balans te creëren in een hal of in een donkere, gezellige slaapkamer.

Rutbeek

Is een donker groene kleur met een grijze ondertoon, is perfect voor moderne woningen waar veel natuurlijke materialen worden gebruikt.

Singraven

Is een warme mix van oker en mosterdgeel. Deze geelbruin stimuleert vrolijkheid energie en geluk. Perfect voor een keuken of kinderkamer.

Aamsveen

Een donker warme chique wijnkleur. Een gezellige knusse kleur voor eventueel in een slaapkamer. 

Sallandse

Is een oud roze kleur. Hij is prachtig van kleur niet te roze en soms lijkt die en beetje paars. Leuk voor een gang om die even wat op te fleuren.

Sahara Ommen

Lemelerberg

Tankenberg

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak