Duurzame vloeren

Een duurzame optie, voor dezelfde prijs. Thuis bij Schokker verkoopt en plaatst duurzame vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen of zijn ecologisch verantwoord. De ecologische afdruk is ontzettend laag. De keuze om een duurzame vloeren collectie aan te bieden is dan ook heel logisch.

De vloeren van de duurzame collectie hebben geen weekmakers en wordt altijd gelegd via het vastklikken van de vloer. De gehele collectie is gemaakt in Europa, worden CO2 neutraal geproduceerd en voeren milieukenmerken. Dat ze geluiddempend zijn, evenals isolerend is vanzelfsprekend.

Verschillende opties vloeren

Verschillende opties vloeren
Keuze is natuurlijk belangrijk in het kiezen van een vloer. Vandaar dat de duurzame lijn verschillende opties heeft. Wij lichten de opties toe.

Marmoleum click

Uiteraard wordt deze marmoleum vloer CO2 neutraal geproduceerd. Door de isolerende functie van de vloer bespaar je bovendien op je energie, nog meer duurzame voordelen. De vloer gaat jaren mee en is slijtvast. Doordat het een klikvloer is, is het laten leggen van een elektrische vloerverwarming natuurlijk geen probleem.

  

Natuur kurk

Kurk is van oorsprong al een natuurproduct. Ze worden gemaakt vanuit de schors van een kurkeik. De vloer is dan ook 100% gemaakt van ecologische grondstoffen. Uiteraard bevat deze vloer geen weekmakers en zijn ze ook geschikt voor vloerverwarming.

   

Kurk

De ‘gewone’ kurk vloer is een klikbare vloer. Opgebouwd uit licht materiaal. Het materiaal dat gebruikt wordt is veerkrachtig, ontzettend handig voor binnen.
Het onderhoud aan deze vloer is eenvoudig, wat behoorlijk veel tijd scheelt. 

 

Steen

De stenen tegels zijn gemaakt van steengruis. Deze zijn vervolgens verwerkt tot ceramine. De tegels zijn zowel te gebruiken voor kleine als grote kamers en natuurlijk duurzaam.

Bescherming vloer

Om de vloeren te beschermen kan het best gekozen worden voor beschermdoppen. Hiermee voorkom je krasschade. Daarnaast werken deze voetjes extra geluiddempend en zijn deze beschermvoetjes uiteraard ook duurzaam geproduceerd.

Via thuisbijschokker.scratchnomore.nl kunnen deze beschermvoetjes met korting gekocht worden.

Duurzame vloeren in Enschede

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking en sinds kort ook duurzame vloeren. Waarom je bij ons moet zijn voor een PVC vloer in Enschede of omstreken?

Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede ben je van harte welkom voor advies op maat.  

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo te kijken wat de mogelijkheden zijn voor bij jou thuis wat betreft een PVC vloer. Andere vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op!

   

   

   

  Plan een afspraak

  Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

  Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

  Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
  Wij zien je reactie graag tegemoet.

  Vrijblijvende afspraak