Lamellen

Lamellen ofwel verticale jaloezieën zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Lamellen zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn lamellen door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen. Verticale jaloezieën zijn ook leverbaar met elektrische bediening met een afstandbediening. Om 100% kwaliteit te leveren werken wij standaard met SOMFY motoren in onze elektrisch bedienbare verticale jaloezieën.

In de verschillende collecties lamellen vindt u kunststof, aluminium en textiel lamellen. De lamellen zijn leverbaar 50 mm, 70 mm, 89 mm en 127 mm lamelbreedte en in verschillende structuren.

Maak kennis met de huiselijke diversiteit in de Lamellen collectie van onze top merken. Creëer een sfeer die past bij uw interieur, bezoek onze showroom voor meer informatie en bekijk de mogelijkheden. Verticale jaloezieën (lamellen) van onze merken kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak