Horren Enschede

Horren zijn ideaal om al je kamers in je huis te blijven ventileren zonder dat er insecten of andere beesten naar binnen dringen. Niemand zit immers te wachten op ongewenste insecten in huis. Daarnaast houdt een hor vuil buiten, wat u een hoop schoonmaakwerk bespaart. Heeft u last van hooikoorts? Een hor houdt ook voor een groot deel pollen tegen.

Horren in Enschede tegen insecten

Horren op maat

Voor iedere raam of deur is er een hor in huis, alle hor systemen worden volledig op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse kleuren. Zo kunt u het altijd exact passend maken bij de uitstraling van uw woning. Volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie.

Volledig pakket horren

Van plissé hordeur tot vaste inzet/voorzet hor tot rolhorren, bij ons vind u een volledig compleet pakket aan horren.

Het plisséfit deurplissé is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De hordeur wordt voor je opgemeten en exact op maat gemaakt. Onze horren kenmerken zich door topkwaliteit en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Voor horren bent u bij Thuis bij Schokker aan het goede adres

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zonwering, raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt. Waarom u bij ons moet zijn voor horren in Enschede of omstreken? Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede bent u van harte welkom voor advies op maat.  

Wij hebben een eigen service en montage team, waardoor u ook bij horren verzekerd bent van een nauwkeurige en vakkundige montage. Wilt u zelf de horren inmeten en plaatsen? Dat mag natuurlijk. Het goed inmeten en plaatsen staat wel aan de basis van een perfect eindresultaat. Dus mocht u twijfelen, laat het dan zeker door ons doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo te kijken wat de mogelijkheden zijn voor bij u thuis wat betreft horren. Andere vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak