Zonwering op maat

Zonwering op maat

Je herkent het vast wel. Je zit achterthuis maar zit volop in de zon, hoe heerlijk is het om dan even in de schaduw te zitten. Onze knikarmscherm is de perfecte uitkomst. Het zorgt niet alleen voor de gewenste schaduw, maar ook voor een verlenging van de woonkamer/ keuken. Zonwering achter thuis is een veel gekozen product, maar het is soms lastig een keus te maken. Bij Buiten bij Schokker herkennen wij dat probleem en daarom helpen wij je graag. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit divers verschillende coatings en een eindeloze keuze in doeken.

Je bent natuurlijk benieuwd naar de prijs van de zonwering, om hier een eenduidig antwoord op te geven is niet makkelijk. De prijs komt namelijk tot stand door een aantal factoren.

  • Zo is de afmeting van zonwering een belangrijke factor. Je kunt bij ons terecht voor zonwering met een uitval van 3 meter tot een breedte van 10 meter en meer.
  • Al onze zonweringen zijn standaard voorzien met een SOMFY-motor. Deze is te bedienen van binnen of op afstand met je telefoon/afstandsbediening.

Levertijd van Zonwering

De levertijd van zonwering is afhankelijk van een aantal factoren. Hiervoor hanteren wij een 4 stappenplan:

  1. Eerste contact. Je hebt ons gevonden via internet of iemand die ons geadviseerd heeft. Je komt langs in de winkel of wij komen bij je met een aantal stalen. Wanneer wij bij je thuis langskomen kun je van tevoren een aantal kleuren doorgeven zodat wij gericht een aantal stalen voor het doek kunnen meebrengen.
  2. Maatwerk en advies. Onze adviseurs komen inmeten en zullen alles op maat bestellen voor je.
  3. Inplannen. De zonwering komt op maat binnen bij ons en wij zullen hiervoor een afspraak met je inplannen.
  4. Plaatsen van zonwering. Wij komen met onze eigen monteurs langs om alles op te hangen. Binnen 2 uur zijn wij weer weg en heb je de nieuwe zonwering hangen. Je krijgt van ons een brochure met het onderhoud van je zonwering zodat je hier lang van kunt blijven genieten.

Onze visie op zonwering

Onze visie is goedkoop is duurkoop. Zonwering is niet iets wat je voor 2 jaar aanschaft, maar juist iets waar je lang van wilt genieten. Het is hierbij belangrijk om gebruik te maken van kwaliteit. Onze goedkoopste (basic) is al een kwalitatief goede zonwering.

Thuis bij Schokker is altijd op zoek naar het beste product voor al haar klanten. Maar wij verliezen daarbij de prijs niet uit het oog. Door onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij scherpe inkoop afspraken kunnen maken. En daar profiteer je van! De beste prijs/kwaliteit verhouding vind je bij Thuis bij Schokker

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak