Zonwering op maat

U herkent het vast wel. U zit achterthuis maar zit volop in de zon, hoe heerlijk is het om dan even in de schaduw te zitten. Onze knikarmscherm is de perfecte uitkomst. Het zorgt niet alleen voor de gewenste schaduw, maar ook voor een verlenging van de woonkamer/ keuken. Zonwering achter thuis is een veel gekozen product, maar het is soms lastig een keus te maken. Bij Buiten bij Schokker herkennen wij dat probleem en daarom helpen wij u graag. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit divers verschillende coatings en een eindeloze keuze in doeken. 

U bent natuurlijk benieuwd naar de prijs van de zonwering, om hier een eenduidig antwoord op te geven is niet makkelijk. De prijs komt namelijk tot stand door een aantal factoren. 

  1. Zo is de afmeting van zonwering een belangrijke factor. U kunt bij ons terecht voor zonwering met een uitval van 3 meter tot een breedte van 10 meter en meer.
  2. Al onze zonweringen zijn standaard voorzien met een SOMFY-motor. Deze is te bedienen van binnen of op afstand met uw telefoon/afstandsbediening.

Levertijd van Zonwering

De levertijd van zonwering is afhankelijk van een aantal factoren. Hiervoor hanteren wij een 4 stappenplan:

  1. Eerste contact. U heeft ons gevonden via internet of iemand die ons geadviseerd heeft. U komt langs in de winkel of wij komen bij u met een aantal stalen. Wanneer wij bij u thuis langskomen kunt u van tevoren een aantal kleuren doorgeven zodat wij gericht een aantal stalen voor het doek kunnen meebrengen. 
  2. Maatwerk en advies. Onze adviseurs komen inmeten en zullen alles op maat bestellen voor u.
  3. Inplannen. De zonwering komt op maat binnen bij ons en wij zullen hiervoor een afspraak met u inplannen.
  4. Plaatsen van zonwering. Wij komen met onze eigen monteurs langs om alles op te hangen. Binnen 2 uur zijn wij weer weg en heeft u de nieuwe zonwering hangen. U krijgt van ons een brochure met het onderhoud van uw zonwering zodat u hier lang van kunt blijven genieten.

Onze visie op zonwering

Onze visie is goedkoop is duurkoop. Zonwering is niet iets wat je voor 2 jaar aanschaft, maar juist iets waar je lang van wilt genieten. Het is hierbij belangrijk om gebruik te maken van kwaliteit. Onze goedkoopste (basic) is al een kwalitatief goede zonwering.

Thuis bij Schokker is altijd op zoek naar het beste product voor al haar klanten. Maar wij verliezen daarbij de prijs niet uit het oog. Door onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij scherpe inkoop afspraken kunnen maken. En daar profiteert u van! De beste prijs/kwaliteit verhouding vindt u bij Thuis bij Schokker.

Welke materialen en opties hebben wij?

Om te beginnen moet er een keuze worden gemaakt uit de bak van de zonwering. Deze is standaard te leveren in vijf verschillende kleuren. Dit zijn de meeste gangbare kleuren zoals: RAL9010, RAL9001, antraciet, star grey en sparkling black. Deze bak en zijkappen zij zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weerinvloeden.

Het doek is van 100% acryl geweven met een gewicht van 310 gram per m2. Hij krijgt een zware finishing zodat deze bestand is tegen rot- schimmelvorming en vochtbestendig. 

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten. Daarnaast heb je de optie tussen handmatige of elektrische bediening. Hierbij kan ook de keuze gemaakt worden tussen handbediening of SOMFY motor. 

Een extra optie is onze LED verlichting. Deze is net zo breed als de knikarmscherm, een geweldige verlichting onder uw zonwering.

Zonwering Enschede bestel je bij Schokker

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Naast hoogwaarde zonwering leveren wij ook raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt. Waarom u bij ons moet zijn voor zonwering in Enschede of omstreken? Wij staan voor kwaliteit, service en garantie. En natuurlijk een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede bent u van harte welkom voor advies op maat.

Wij zijn er ons van bewust dat een tevreden klant leidt tot een ambassadeur van ons. U kunt bij ons er voor kiezen om zelf u producten te in te meten en te monteren. Dit drukt de prijs en maakt het voor u voordeliger. Echter zijn er talloze redenen te bedenken om dit niet zelf te doen en aan een professional over te laten.

Het begint allemaal met inmeten. Het goed inmeten staat aan de basis van een mooi eind resultaat en goede montage. In sommige situaties komt onze ervaring goed van pas en kan eventueel ook leiden tot een aangepast advies. Daarnaast ben u ingedekt voor (inmeet)fouten. Niet goed? Dan zijn de kosten voor ons.

Uiteraard gebeurt het monteren zo snel mogelijk maar altijd uiterst secuur. Afwerking en schoonmaken hoort daar ook bij. Pas wanneer u tevreden bent gaan wij naar huis.

Neem vrijblijvend contact met ons op om zo te kijken wat de mogelijkheden zijn voor bij u thuis wat betreft zonwering. Andere vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Bekijk ons fotoboek

Maakt van uw huis een thuis!

Tapijt, pvc, vinyl of linoleum. Samen kiezen wij de stoffering die bij jou past.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT!! BEHANG van TOP KWALITEIT.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 053 431 16 51.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak