Knikarmscherm

Topkwaliteit in diverse uitvoeringen en talloze trendy doeken.

Basic plus knikarmscherm

De fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Dit mooie functionele scherm zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarm scherm Basic plus tot een van de meest verkochte knikarm schermen.

Robuuste Kwaliteit

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.

Naadloze sluiting

De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten.

Bediening

Handmatig of elektrische bediening. Waarbij er ook een keuze gemaakt kan worden uit de standaard fabrieksmotor of Somfy motor.

Breedte

Min 250 cm – Max 550 cm

Uitval

150, 200, 250, 300 of 350 cm mogelijk

Kleur cassette

Crème wit (RAL 9001), wit (RAL 9010), aluminiumkleur (RAL 9007), antraciet structuur (RAL 7016) en Black twinkle. Ook tegen een meerprijs leverbaar in RAL-kleur naar keuze.

Kleur doek

Talloze trendy doeken zijn mogelijk

Garantie

Op onze zonneschermen krijgt 3 jaar garantie. De garantie geldt op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen én onderdelen.

Knikarmscherm XL

De knikarmscherm XL is een zonnescherm met zeer bijzondere specificaties.

Een extra zware uitvoering maakt gebruik van speciale afdekkappen hierdoor zijn er geen schroeven zichtbaar. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote brede en uitval, en is Het zonnescherm XL in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is dit scherm altijd perfect sluitend.

Robuuste kwaliteit

De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. Een zware aluminium achterplaat waaraan de armen bevestigd zijn zorgt voor extra stabiliteit. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.

Vormgeving

Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.

Kleur cassette

Crèmewit (RAL 9001), wit (RAL 9010), aluminiumkleur (RAL 9007), antraciet structuur (RAL 7016) en Black twinkle.

Kleur doek

Keuze uit talloze trendy doeken

Bediening

Standaard elektrisch waarbij gekozen kan worden voor wandbediening of diverse (meer kanaals) afstandsbedieningen.

Breedte

Min 250 cm – Max 650 cm

Uitval

Min 200 cm – Max. 350 cm


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/data/home/100208.cloudwaysapps.com/zwbmsxzjfz/public_html/wp-content/themes/hofschokker/single-project.php on line 43

Knikarmscherm Design

Bij het knikarmscherm Design is de kast uitgevoerd in een ranke uitvoering.

Ook dit scherm heeft een volledig gesloten cassettesysteem. Door de uiterst ranke vormgeving is de cassette fraai aan uw gevel en ideaal in situaties waar weinig montageruimte is.

Het knikarmscherm Design is leverbaar tot een breedte van 600 cm. Doordat in de cassette een goot is geconstrueerd, is de doekrol onzichtbaar geworden.

Bediening

Standaard elektrisch waarbij gekozen kan worden voor wandbediening of diverse (meer kanaals) afstandsbedieningen.

Breedte

Min 240 cm – Max. 600 cm

Uitval

Min 200 cm – Max. 300 cm

Kleur garnituur

Crème wit (RAL 9001), wit (RAL 9010), aluminiumkleur (RAL 9007), antraciet structuur (RAL 7016) en Black twinkle. Ook voor een meerprijs leverbaar in RAL-kleur naar keuze.

Kleur doek

Talloze trendy doeken van diverse merken


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /mnt/data/home/100208.cloudwaysapps.com/zwbmsxzjfz/public_html/wp-content/themes/hofschokker/single-project.php on line 43

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak