Elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming, steeds meer mensen binnen Nederland hebben het. Het is lekker warm, maar nog belangrijker, duurzaam. Waarom? Vloerverwarming gebruikt minder energie dan verwarming. Een nog betere optie dan reguliere vloerverwarming is elektrische vloerverwarming. Het wordt steeds goedkoper, is eenvoudig aan te leggen en is bovendien veiliger.

Voordelen van elektrische vloerverwarming

Het laten plaatsen van elektrische vloerverwarming heeft meerdere voordelen voor een huishouden. Wij zetten voor de meest belangrijke op een rijtje:

  • Goedkoper. De belasting op elektriciteit wordt steeds lager in verhouding tot aardgas. De energierekening zal daarvoor voor u ook steeds lager worden. Zeker met huidige gasprijzen is elektrische vloerverwarming voordeliger.
  • Minder onderhoud. Op elektrische vloerverwarming zit minder tot geen onderhoud. Dit scheelt natuurlijk ook in de kosten.
  • Eenvoudig aan te leggen.
  • Veiliger. Doordat de verdeling van de warmte van elektrische vloerverwarming evenredig verdeeld is, is er een stuk minder kans op te hete plekken.

Buitenzonwering koopt u bij Thuis bij Schokker in Enschede

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Naast hoogwaardige buitenzonwering leveren wij ook raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt. Bij Thuis bij Schokker staan wij voor kwaliteit, service en garantie. En sinds 2021 leveren wij ook duurzame producten. Naast elektrische vloerverwarming, bieden wij ook de mogelijkheid aan tot: duurzame gordijnen, elektrische zonwering, duurzame vloeren en elektrische raamdecoratie.

Bij Thuis bij Schokker zorgen wij ervoor dat u het complete plaatje krijgt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u elektrische vloerverwarming goed wordt geleverd, wij zorgen ook dat het goed wordt gemonteerd.

We werken immers al 40 jaar in Enschede en we werken vaak met terugkerende klanten. Zie hiervoor ook onze reviews die de klanten achterlaten. Door deze ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd van een juiste wijze van monteren, wij doen tenslotte al jaren niet anders.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons gerust. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

 

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak