Lentekriebels

Lentekriebels, het lijkt misschien nog wat vroeg maar toch gaat er al af en toe een kriebel door mijn buik als ik de zon weer zie schijnen. Na wat heerlijke avonden sneeuw die gezelligheid geven in en buiten het huis komt de lente er toch echt aan.

Die heerlijke lente brengt natuurlijk ook die sterke zon met zich mee die soms toch wel lastig kan zijn. Zit je eindelijk op de bank na een lange dag werken en schijnt de zon in de TV waardoor je niks ziet. Hoe makkelijk zou het dan zijn als je eventjes aan een touwtje trekt en je je plissé of dubbelplissé zo kunt plaatsen dat de zon niet in je scherm valt.

Of wat denkt u van mooie houten jaloezieën die u ‘s avonds kunt laten zakken voor wat meer privacy en overdag mooi open kan zetten voor genoeg lichtinval in de kamer. Zo hebben we deze laatst mogen plaatsen bij een bedrijf en dit zorgde ervoor dat de ruimte toch net de finishing touche kreeg. Geweldig om te zien hoe raamdecoratie zowel functioneel is, maar tegenwoordig toch ook zo decoratief.

Bekijken ook ons nieuwe fotoboek op de website deze kunt u rechtsboven in het menu vinden.

 

Terug naar overzicht

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak