Screens

Klik op het logo om naar de website te gaan.

Zonder screendoek geen uitstraling

Onze screendoeken zijn hetgeen wat een screen zo speciaal maakt. Zonder een screendoek geen uitstraling, zonwering of isolatie. Door het juiste doek te gebruiken kunt u het hinderlijke licht weren en voorkomt u opwarming van achterliggende ruimtes. Het mooiste aan onze screenzonwering is toch wel de onderscheidende eigenschap dat u overdag wel van binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen. Dit bevordert uw rust en privacy zonder dat u het zicht naar buiten verliest. Thuis bij Schokker zorgt ervoor dat u binnen no time een screen aan uw gevel heeft hangen. Hoe wij te werk gaan vindt u hieronder.

Mogelijkheden screens

U kunt bij ons terecht voor screen in allerlei soorten en maten. Zo kun u uit de standaard collectie al kiezen uit 48 verschillende soorten doeken en vijf verschillende kleuren van de kast. Ook de maten zijn erg uiteenlopend, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons om te kijken naar de mogelijkheden.

Kosten screens

De kosten van de screens zijn afhankelijk van verschillende indicatoren.

  1. Zo is de afmeting van uw screen een belangrijke factor. U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten.
  2. Daarnaast zijn bijna al onze zonweringen standaard voorzien van een SOMFY motor. Deze is te besturen van binnen of op afstand met uw telefoon/ afstandsbediening.
  3. Verschillende types van de screenzonweringen doeken. Er zijn standaard vijf kleuren te leveren van de omkasting. Ral 9010, Ral 9001, stargrey, anatraciet en sparkling grey. Wilt u een RAL-kleur, dan is dat ook mogelijk tegen een meerprijs. Daarnaast kunt u kiezen uit de standaard collectie van meer dan 100 doeken.

Voordeel om bij ons uw screen te kopen

Thuis bij Schokker is al 40 jaar een begrip in Enschede. Zo is een screen niet iets wat je voor korte duur koopt, maar hier wilje lang van genieten. Wij kijken met u mee wat bij uw woning past en kunnen u daarin adviseren. Daarnaast bieden wij lange service, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Ook is het een groot voordeel dat Thuis bij Schokker een eigen montage team heeft. Zo heeft u een paar vaste gezichten die u over de vloer krijgt. Dit is toch fijn omdat de mensen bij u binnen zijn, in uw vertrouwde omgeving.

Welke materialen gebruikt Thuis bij Schokker?

De doeken worden geweven met glasweefseldraden en polyestergarens voorzien van een pvc-coating. Dit zorgt ervoor dat het enigszins een open structuur heeft waardoor u er doorheen kan kijken. De sterke gecoate garens hebben zeer lange levensduur.

 

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak