Screen

Een bijzonder fijne vorm van zonwering.

Screen

Een screen is een zeer effectieve zonwering. Het screendoek werkt anders dan het doek van een knikarm- of uitvalscherm. Een screendoek is namelijk geen acryldoek, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties. Het doek is een van de zwaarste kwaliteiten, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig.

Met een screen heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt.  Het doek is zonwerend en insecten werend is. Screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil.

Screen ritsvast

Hof Schokker heeft ook het ritsvast screen in haar collectie. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Ideaal wanneer u graag even rustig de deur uit wil zonder rekening hoeven te houden met uw zonwering en verandering van weersituaties.

Een screendoek is een geweven doek wat bestaat uit gecoate glasvezeldraden, waardoor een ‘open’ structuur ontstaat. Een screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt en ter voorkoming van hinderlijke reflecties. Het screendoek is een van de zwaarste kwaliteit: oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze grote doekcollectie.

Bediening

Ritsvast screens worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een afstandsbediening. Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. U kunt ook kiezen voor een extra zon- en windautomaat, bij minder de zon worden de screens opgetrokken en bij meer zon weer naar beneden gaan.

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak