Buitentapijt

Veilig lopen op uw balkon en op de galerij.

Antislip buitentapijt

Balkon vloerbedekking

Heerlijk buiten zitten op uw eigen balkon met op een veilige en sfeervolle manier. Met ons buitentapijt zit u er deze zomer nog heerlijk bij op uw eigen balkon. Het buitentapijt is te verkrijgen in 8 verschillende kleuren. Ons antislip buitentapijt stelt u in staat om veilig en comfortabel op uw balkon of galerij te lopen. Door de sublieme waterdoorlatendheid houdt u altijd droge voeten. Ons uiterst betaalbare buitentapijt voldoet aan de strengste eisen op het gebied van antislip.

Buitentapijt op maat

Ons buitentapijt is op maat te verkrijgen. De standaardbreedte van onze rollen zijn 120cm. Door de samenstelling van het product is het makkelijk te verlijmen (iets wat u niet terug ziet). Hierdoor is voor ons alles mogelijk, neem contact met ons op en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Veilig en sterk buitentapijt

Antislip buiten tapijt heeft een sterke glasvezelversterkte PVC rug, met aan de bovenzijde een duurzame kunststof coating met cilindervormige PVC korrels. De bekleding is door een glasvezelversterking vormvast. De PVC korrels zijn deels in de coating aangebracht waardoor de bekleding erg lang meegaat. De standaard rolbreedte is 1,2 meter. De dikte is ongeveer 7 mm. Voor uw balkon maken wij het tapijt op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De vele voordelen van buiten tapijt

  • Waterdoorlatend: door de horizontale en verticale banen onder het tapijt wordt ervoor gezorgd dat het water makkelijk onder het tapijt kan wegtrekken.
  • Antislip: door de duurzame kunststof coating met cilindervormige PVC korrels die zijn aangebracht wordt ervoor gezorgd dat de ondergrond stroef is. Dit gaat volgens de stroefheidsnorm R13 (getest door TNO). Op deze manier kunt u zelfs in de winter met gemak over u balkon of balustrade lopen zonder uit de glijden.
  • Schimmelwerend: Het buitentapijt is gemaakt van glasvezelversterkte PVC rug waardoor het niet gaat schimmelen.
  • Geluiddempend: Het schuim aan de onderzijde van het buitentapijt van wel 7mm dik zorgt ervoor dat bijna al het geluid opgevangen wordt. Heerlijk voor uzelf en de onderburen.
  • Duurzaam
  • Sfeervol: door de ruime keuze in kleuren kunt u zelf kiezen welke kleur het beste bij uw balkon of galerij past
  • Binnen een straal van 50km (van Enschede) binnen 4 weken geplaatst. Buiten de 50km kunt u contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Wetgeving en normering

Het buitentapijt voldoet aan strenge Nederlandse en Europese eisen voor brandveiligheid en rookontwikkeling op vluchtroutes, klasse T1/ S1 volgens NEN1775 en cfl-S1 volgens EN 13501-1. Voor de stroefheid heeft ons tapijt een score van R13, dat is zeer stroef. Hiermee is o.a. de toepassing op vluchtwegen verantwoord en voldoet aan het bouwbesluit, in dit geval aan de zg. extra beschermende vluchtroutes. Het gewicht is ca 2 kg/m2.

Dikte ca. 6,0 – 7,0 mm
Gewicht ca. 2000 g /m2
Toepassing -25˚C tot +60˚C

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak