Elektrische zonwering

Veel huishoudens binnen Nederland hebben een vorm van zonwering. Het creëert in de achtertuin dat stukje schaduw waar mensen in de zomer naar zoeken. Daarnaast houdt het natuurlijk de zon buiten wat zorgt voor een koelere omgeving binnen. Een airco hoeft hierdoor natuurlijk minder hard te draaien, wat een stuk duurzamer is. 

Voordelen van elektrische zonwering

Elektrische zonwering heeft naast een geweldig schaduwplekje en een koeler huis natuurlijk nog veel meer voordelen. Wij zetten een aantal belangrijke voor u op een rijtje.

  1. Een zonwering is natuurlijk ontzettend sfeervol. Ook wanneer op de zomerdag de zon ondergaat, creëert u een mooi plekje om te zitten met het gezin, familie of vrienden.
  2. Eenvoudig te bedienen. Het kost u geen moeite om de zonwering in de juiste positie te krijgen.
  3. Een centrale afstandsbediening. Via deze afstandsbediening kunnen er meerdere kanalen bediend worden.

Onderhoud van elektrische zonwering

Een elektrische zonwering heeft meerdere voordelen wat betreft het onderhoud en het uiterlijk van het huis. Bij een elektrische zonwering hoeven er geen gaten in de muur geboord te worden. Ook hoeven er geen kabels en en kasten door de muur of binnen te staan.

Een solar paneel vangt buiten al het daglicht en zon op. Deze energie wordt opgeslagen in de accu. Deze energie wordt gebruikt wanneer men de zonwering wil bedienen. Er hoeft in principe geen onderhoud gepleegd te worden. Alleen wanneer de motor of accu kapot is, zal deze vervangen moeten worden.

Elektrische zonwering in Enschede

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf in Enschede. Wij leveren al jaren elektrische zonweringen.  Bij Thuis bij Schokker staan wij voor kwaliteit, service en garantie. En dit natuurlijk allemaal voor een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede bent u van harte welkom voor advies op maat. 

Bij Thuis bij Schokker zorgen wij ervoor dat u het complete plaatje krijgt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u zonwering goed wordt geleverd. Daarnaast overleggen wij of u tevreden bent met de geplaatste zonwering en of deze eventueel nog moet worden afgesteld. Op deze manier werkt uw zonwering het beste en kunt u hier het meest van genieten. Daarnaast zorgen wij voor een persoonlijke benadering.

 We werken immers al 40 jaar in Enschede en we werken vaak met terugkerende klanten. Zie hiervoor ook onze reviews die de klanten achterlaten. Door deze ervaring kunnen wij u

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak