Elektrische raamdecoratie

Veel huishoudens binnen Nederland hebben een vorm van raamdecoratie. Ten eerste heb je een koele omgeving in het huis, daarnaast geeft het natuurlijk de nodige privacy in huis. Waar de koele omgeving tijdens de zomer ervoor zorgt dat er minder energie aan een airco verbruikt wordt, zorgt het in de winter juist voor het behoud van warmte in huis. Voordeel voor het milieu is minder stoken, wat vaak ook voor een minder energierekening zorgt.

Voordelen van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie heeft naast privacy voordelen en een koeler of warmer huis natuurlijk nog veel meer voordelen. Wij zetten een aantal belangrijke voor u op een rijtje.

  1. Een raamdecoratie is natuurlijk ontzettend sfeervol. Ook wanneer op de zomerdag de zon ondergaat, creëert u een mooi plekje om te zitten met het gezin, familie of vrienden.
  2. Eenvoudig te bedienen. Het kost u geen moeite om de elektrische raamdecoratie in de juiste positie te krijgen.

Onderhoud van elektrische raamdecoratie

Bij elektrische raamdecoratie is er nagenoeg geen onderhoud nodig. Hoe dit komt? Er zitten 7 onderdelen minder in ten opzichte van reguliere raamdecoratie. Daarnaast is elektrische raamdecoratie niet met de hand te bedienen waardoor het minder storingsgevoelig is. Het minder moeten plegen van onderhoud levert op de lange termijn dan ook een kostenbesparing op.

Elektrische raamdecoratie in Enschede

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf in Enschede. Wij leveren al jaren elektrische raamdecoratie.  Bij Thuis bij Schokker staan wij voor kwaliteit, service en garantie. En dit natuurlijk allemaal voor een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede bent u van harte welkom voor advies op maat. 

Bij Thuis bij Schokker zorgen wij ervoor dat u het complete plaatje krijgt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u raamdecoratie goed wordt geleverd. Daarnaast overleggen wij of u tevreden bent met de geplaatste raamdecoratie en of deze eventueel nog moet worden afgesteld. Op deze manier werkt uw raamdecoratie het beste en kunt u hier het meest van genieten. Daarnaast zorgen wij voor een persoonlijke benadering.

 We werken immers al 40 jaar in Enschede en we werken vaak met terugkerende klanten. Zie hiervoor ook onze reviews die de klanten achterlaten. Door deze ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd van een juiste wijze van monteren, wij doen tenslotte al jaren niet anders.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons gerust. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak