Buitenzonwering

Buitenzonwering is ideaal om een plekje schaduw te creëren achter in uw tuin. Zeker in de zomer is het eigenlijk wel noodzakelijk om buiten in de schaduw te kunnen zitten. Daarnaast zorgt buitenzonwering er ook voor dat er minder tot geen zon inval is in het huis. Dit heeft weer als gevolg dat het binnen koeler blijft en er dus minder gebruik gemaakt hoeft te worden van een eventuele airco.

Assortiment

Innovaties in de binnen- en buitenzonwering vinden vooral plaats op het gebied van techniek en vormgeving. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van buitenzonwering worden op de voet gevolgd en dit leidt tot steeds nieuwe of verbeterde producten in ons assortiment.

Buitenzonwering voor elk budget

Wij zijn altijd op zoek naar het beste product voor onze klanten. Maar wij verliezen daarbij de prijs niet uit het oog. Door onze jarenlange relaties met onze leveranciers hebben wij scherpe inkoop afspraken kunnen maken. En daar profiteert u van!

Voordelen van buitenzonwering

Zoals u kunt lezen heeft buitenzonwering meerdere voordelen. Wij zetten de meest belangrijke voor u op een rijtje:

 • Een mooi schaduwplekje buiten
 • Voorkomt lichtinval in het huis
 • Energiebesparing
 • Waardevermeerdering van het huis

Onderhoud van uw zonwering

Wanneer u buitenzonwering aanschaft dient u ook rekening te houden met het onderhoud dat het meebrengt.
Zonweringsdoek is een technisch weefsel, dat naast functioneel ook decoratief moet zijn. Toch kan het zijn dat er knikvouwen/ wafelvorming ontstaan in het doek. Dit komt door de stofspanning bij de naden en zomen van het doek.

Wat kunt u zelf doen?

Bij een hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/ of scherm te voorkomen. Daarnaast moet u nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om te drogen. 

Dikwijls ontstaan storingen doordat er weinig of geen onderhoud is geweest aan de rolluiken. Door uw buiten zonwering regelmatig te laten reinigen of laten onderhouden voorkomt u hoge reparatiekosten. Buiten bij Schokker verzorgd de zonwering service beurten.

Buiten zonwering heeft heel wat te verduren. Ze hangen buiten in weer en wind, dit vergt ook onderhoud. Hierin kan u zelf ook al wat in betekenen:

 • Ramen sluiten bij bediening
 • 2 keer per jaar reinigen
 • Niet bedienen in geval van vorst

Dit kunnen wij doen

 • Reinigen van binnenzijde
 • Banden vervangen
 • Motoren vervangen
 • Schadeherstel
 • Storingen oplossen

Buitenzonwering koopt u bij Thuis bij Schokker in Enschede

Thuis bij Schokker is al ruim 35 jaar een familiebedrijf. Naast hoogwaardige buitenzonwering leveren wij ook raamdecoratie, vloerbedekking en buitentapijt. Bij Thuis bij Schokker staan wij voor kwaliteit, service en garantie. En dit natuurlijk allemaal voor een scherpe prijs. In onze showroom aan de Kuipersdijk 96 in Enschede bent u van harte welkom voor advies op maat. 

Bij Thuis bij Schokker zorgen wij ervoor dat u het complete plaatje krijgt. Wij zorgen er niet alleen voor dat u zonwering goed wordt geleverd. Daarnaast overleggen wij of u tevreden bent met de geplaatste zonwering en of deze eventueel nog moet worden afgesteld. Op deze manier werkt uw zonwering het beste en kunt u hier het meest van genieten. Daarnaast zorgen wij voor een persoonlijke benadering.

 We werken immers al 40 jaar in Enschede en we werken vaak met terugkerende klanten. Zie hiervoor ook onze reviews die de klanten achterlaten. Door deze ervaring kunnen wij u voorzien van het beste advies en bent u verzekerd van een juiste wijze van monteren, wij doen tenslotte al jaren niet anders.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel of mail ons gerust. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

 

Plan een afspraak

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak