Meivakantie

Over een paar weken is het weer zover, meivakantie. Deze keer hebben de kinderen zelfs twee weken vrij. Wat is het dan lekker om thuis eens even alles op te frissen en alles lekker optie te ruimen.

Vorige week hadden wij een stel in de winkel die ook bezig was met de voorjaarsschoonmaak. Eventjes alles extra goed schoonmaken en toen kwamen ze erachter dat hun raamdecoratie toch niet meer zo mooi was als toen ze het hadden opgehangen. Toen ze het huis 7 jaar geleden kochten vonden ze het wel prima staan, maar nu is het toch wel erg afgezaagd. Tijd voor wat nieuws hadden ze besloten, maar hoe pak je dat aan?

Eenmaal onze site gevonden zijn ze eens wezen rondneuzen, maar toch is het het meest handig om eens even naar de winkel te komen en het echt te zien en te ervaren. Je kunt in de winkel van alle soorten raamdecoratie een voorbeeld vinden en het personeel helpt jullie met allerlei mogelijkheden binnen jullie woning.
Zo kwam ook dit stel in de winkel terecht en hebben eens mooie nieuwe jaloezieën besteld voor hun ‘nieuwe’ huis. Zo voelde het tenminste toen wij van Hof Schokker werden opgebeld nadat alles was opgehangen. Ze hadden nu pas echt het gevoel dat het hun huis was geworden. Zoveel invloed heeft het dus, je eigen raamdecoratie.

Terug naar overzicht

Alles voor jouw interieur onder 1 dak!

Deskundig advies, vrijblijvend inmeten en door ons gemonteerd. Dat vind je bij Thuis bij Schokker.

Je bent van harte welkom in onze showroom, koffie staat altijd klaar!
Wij zien je reactie graag tegemoet.

Vrijblijvende afspraak